19.Ulusal Perinatoloji Kongresi


DÜZENLEME KURULU

Gökhan GöynümerCihat ŞenMurat Yayla
Oluş ApiResul ArısoyAli Gedikbaşı

Düzenli olarak yapılagelen ulusal kongremiz 29 Eylül – 02 Ekim 2022 tarihinde Mardin Hilton Otelde gerçekleşecektir. Kongremizde gebe, fetus ve yenidoğan sağlığı açısından son bilimsel gelişmeler ışığında klinik uygulamalarımızın tartışıldığı, değerli bilimsel çalışma ve olguların sunulduğu bir kongre olarak yerini alacaktır. Kongremiz kayıtlı oturumlarına, https://meet.perinatalmedicine.org adresinden ulaşılabilecektir.

Toplantı Merkezi

Mardin Hilton Otel  (Kayıt yaptıranlar 6 ay boyunca ulaşabileceklerdir)

Toplantı Tarihi

29 Eylül – 02 Ekim 2022

Katılım Belgeleri

Toplantı katılım belgeleri toplantının son gününde dağıtılacaktır.

Yaka Kartı: Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur.

Davet Mektubu / İzin Yazısı

Toplantı katılımı için kurumlara verilmek üzere talep edilecek davet yazıları Toplantı Sekreterliği aracılığı ile isteyen katılımcılara gönderilecektir. Bu tür davet yazıları sadece izin amacı ile kullanılabilir.

Sayfayı paylaş   

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Sağlıklı Yaşam Anne Karnında Başlar...

Bizi takip ediniz

Copyright 1995 – 2023 Perinatal Tıp Vakfı. Tüm Hakları Saklıdır.

Paylaş

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kategoriler
Son Yazılar

Gebelik Diyabeti

İçerik (Alt Başlıklar) ⭕ Gebelik Diyabeti ⭕ Gebelik şekerinin teşhis